Waar worden de diensten aangeboden?

Het Steunpunt is niet alleen laagdrempelig, maar ook zeer praktisch. Dit houdt onder andere in dat de diensten op verschillende locaties aangeboden kunnen worden.

 

Let op: op dit moment heeft Het Steunpunt geen eigen locatie, om dit op te vangen wordt er E-Health aangeboden, waarmee u zowel via de mail als via Skype begeleiding kunt krijgen. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken voor een telefonisch consult.

Bij u thuis

Bent u slecht ter been, heeft u door ziekte geen mogelijkheden om (ver) te reizen, of vind u het gewoon prettig om de hulpverlening thuis te ontvangen? Dan is dit uiteraard mogelijk.

 

Indien de reiskosten boven de 

€ 7,50 komen, wordt er naast het normale tarief ook een vergoeding voor de reiskosten gerekend. 
Dit, vanwege het feit dat er op dit moment voor reizen buiten Dordrecht gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer.

Op locatie

Om de diensten zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen en behoeftes van de klanten, biedt Het Steunpunt ook de mogelijkheid om op een bepaalde locatie af te spreken.

 

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een individueel gesprek tijdens een wandeling in het bos of een training in de duinen. U kunt het zo gek niet bedenken.

 

Indien de reiskosten boven de € 7,50 komen, wordt er naast het normale tarief ook een vergoeding voor de reiskosten gerekend. Dit, vanwege het feit dat er op dit moment voor reizen buiten Dordrecht gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer.

 

 


Bij uw organisatie

Het is ook mogelijk om Het Steunpunt in te huren voor bepaalde diensten.

Zo kunt u als bedrijf bijvoorbeeld trainingen en workshops op locatie krijgen, of laagdrempelige psychologische hulpverlening aanvragen voor uw medewerker(s). Binnen het onderwijs is het, naast het verzorgen van trainingen en workshops, ook mogelijk om Het Steunpunt in te huren voor laagdrempelige begeleiding voor uw zorgleerlingen en/of hun systeem.

 

Wanneer u hier interesse in heeft kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier, de mail, of het telefoonnummer dat in de rechter zijkolom vernoemd wordt.