Healthy Happiness

Health- en Lifestyle coaching & trainingVanaf januari 2017 biedt Het Steunpunt ook verschillende vormen van Health- en Lifestyle coaching. Dit gebeurt o.a. in samenwerking met een toffe gezondheidsorganisatie! Juist vanwege de verschillende diensten op dit gebied wordt het apart genoemd, zodat het aanbod op alle terreinen overzichtelijk blijft.

Hieronder staat beschreven welke diensten op dit vlak geboden worden en wat de kosten per persoon zijn per dienst. Daarnaast kunt u ook de aparte Facebook pagina in de gaten houden! Hierop worden alle activiteiten, nieuwtjes en recepten gedeeld.

 

Mochten er vragen zijn kunt u deze uiteraard altijd vrijblijvend stellen. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@het-steunpunt.com, het contactformulier invullen of bellen naar 06 - 39 18 64 60.

 

LET OP: kinderen en jongeren onder de 18 jaar kunnen door het volgen van een dieet en/of het gebruik van supplementen geremd worden in hun ontwikkeling. Het Steunpunt stelt een gezonde en goede ontwikkeling voorop, en werkt daarom niet mee aan het verstrekken van onderstaande diensten aan mensen onder de 18 jaar!


Health- en Lifestyle coaching

Online / 'real life' coaching

Het Steunpunt biedt o.a. Health- en Lifestyle coaching voor individuen.

Dit kan online of in 'real life'. Dit laatste houdt in dat we bij jou thuis/bij mijn praktijk in gesprek gaan. Bij deze vorm wordt er heel breed gekeken en hangt het doel echt af van jouw hulpvraag. Het kan gericht zijn op afvallen, maar ook op een gezondere levensstijl, meer energie, meer motivatie/doorzettingsvermogen met sporten, discipline vasthouden bij gezond eten, low-budget gezonde boodschappen doen, eetschema opstellen, etc.

 

Wanneer we samen in gesprek gaan betreft het steeds een sessie van 30-45 minuten, hiervoor wordt per keer € 45,- exclusief BTW in rekening gebracht.

Bij de online variant kan je mailen of chatten. Je kan me ieder moment van de dag een bericht sturen, de hele week door (24/7 dus) en krijgt zo snel mogelijk respons op ieder bericht. Per maand wordt hier € 80,- exclusief BTW voor gerekend.

 

Bij beide vormen krijg je gratis een E-book toegestuurd met allemaal lekkere én gezonde recepten! Omdat het een coachtraject betreft wordt het op maat aangeboden en is er dus geen vaste richtlijn voor de duur van het traject. Dit is puur afhankelijk van jouw hulpvraag en de voortgang.


Online coaching met producten

In samenwerking met JuicePLUS+ 

Sinds december 2016 heb ik ook een samenwerking met JuicePLUS+.

Deze vorm van Health- en Lifestyle coaching houdt in dat ik jou online coach, dus via de mail of via de chat. Bij deze coaching kan je bepaalde producten/voedingssupplementen bestellen die jou kunnen ondersteunen bij jouw doel om af te vallen, een beter figuur te krijgen, een betere weerstand te krijgen en/of meer energie te krijgen.

 

De prijs van deze producten is de enige prijs die je betaalt! Ook hierbij krijg je een gratis E-book toegestuurd met lekkere én gezonde recepten. Daarnaast wordt je toegevoegd aan een Facebook groep met allemaal mensen die ook de producten van JuicePLUS gebruiken. Hier kan je eventueel je eigen verhaal doen, maar je kan ook ervaringen en tips uitwisselen, en natuurlijk vragen stellen.

 

De online coaching is enerzijds gericht op het gebruik van de producten en anderzijds op dezelfde dingen die bij de andere vorm van coaching al beschreven staan. JuicePLUS levert de producten altijd voor een traject van vier maanden, je kan de prijs in termijnen betalen, maar ook in één keer. Wanneer je in één keer betaald is het een pakketvoordeelprijs.


Nog meer in 2017:

Naast het coaching aanbod hoop ik in 2017 in samenwerking met een sportschool (/ meerdere sportscholen) ook trainingen aan te kunnen bieden. Deze zullen enerzijds gericht zijn op het sport-aspect en anderzijds op de personal coaching. Bij deze trainingen heeft de deelnemer de vrije keus in het wel/niet gebruiken van producten van JuicePLUS+. De trainingen zullen waarschijnlijk op drie niveaus aangeboden worden (beginner, gevorderde, expert), zodat er voor iedereen aansluiting mogelijk is!