Het gastenboek


Op deze pagina kun je lezen wat de ervaringen van anderen zijn met mij als hulpverlener en wat andere mensen vinden van Het Steunpunt. Wil je zelf iets vertellen over hoe je mij ervaart als hulpverlener of persoon, of over de hulpverlening je die ontvangen hebt? Dan kan je onderaan de pagina zelf je bericht achterlaten in het gastenboek!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Naomi (zondag, 31 juli 2016 13:28)

  Ik heb Myrna een aantal maal mee mogen maken tijdens een hulpverleningstraject. Ondanks haar jonge leeftijd is zij een deskundige counselor/coach, ze durft zichzelf eveneens kwetsbaar op te stellen en dit stelt de cliënt snel op het gemak. Ze is zachtaardig, maar heeft een enigszins directieve begeleidingsstijl. Ze durft de leiding te nemen wanneer de situatie hierom vraagt. Ze zoekt de knelpunten snel op en nodigt uit om out of the box over de situatie na te denken. Al met al is Myrna geschikt als hulpverlener in een zeer divers spectrum van probleemsituaties.

 • #2

  Marcelle Loeve (zondag, 31 juli 2016 21:49)

  Myrna heeft schooljaar 2015-2016 stage gelopen op Wereldschool de Albatros. Wat heeft zij een hoop betekent voor de kinderen, voor ouders en het team. Je hebt laten zien dat je zeer deskundig bent. Ik hoop dat ik je nog vaak mag inhuren.

 • #3

  Angela M. (zondag, 14 augustus 2016 12:22)

  Ik heb Myrna leren kennen als een zeer betrokken jonge dame. Ik ben 53 moeder en oma. Het is Myrna gelukt om mij verschillende keren te helpen met issues war ik mee zat. Ze luistert, denkt na, analyseert en komt met een zeer duidelijk omschreven verhaal. Door Myrna ben ik anders naar mn zelf en mijn krachten gaan denken. Ik waardeer haar openheid en haar empathische manier van werken.ik ben er van overtuigd dat Myrna veel kan betekenen voor jong en oud. Groetjes van oma Angela.

 • #4

  Saskia van Zijl (dinsdag, 16 augustus 2016 11:27)

  Als docent aan de opleiding Toegepaste psychologie heb ik veel contact gehad met Myrna. Zij was een leergierige, gemotiveerde en initiatiefrijke studente. Opvallend was haar openheid en haar bereidheid om naar zichzelf te kijken. Myrna is intelligent, zowel in analytisch opzicht als sociaal gezien, in combinatie met haar gedrevenheid, lijkt me dat een mooie basis voor haar professie. Door haar levenservaring komt zij ouder/volwassener over dan haar werkelijke leeftijd zou vermoeden, en daarom kan zij met verschillende doelgroepen en soorten cliënten prima overweg.

 • #5

  Tabitha Mudde (dinsdag, 04 oktober 2016 15:58)

  Ik heb Myrna leren kennen als iemand die heel goed weet hoe ze het beste in iemand naar boven kan halen. Maar ook de persoon te laten zien waar zijn/haar talenten liggen.
  We hebben enorm leuk gebrainstormd over de mogelijkheden om verder te groeien. Ik wens je enorm veel succes met je opleidingen en weet zeker dat we elkaar nog regelmatig gaan zien.

 • #6

  Lenie (maandag, 09 januari 2017 09:36)

  Ik heb Myrna leren kennen in een zeer moeilijke tijd in mijn leven. Myrna heeft mij meerdere keren uitstekend weten te helpen bij verschillende issues in mijn leven. En dat doet ze nog steeds. Wanneer ik hulp nodig heb, is Myrna mijn redding. Tijdens de sessies merk je dat ze meteen dat ze oprecht, deskundig en betrokken is. Absoluut vertrouwenswaardig en het gaat haar duidelijk om het helpen van mensen en niet om het prijskaartje. Dat is wat haar , en haar werk, zo uniek maakt.

 • #7

  saida (donderdag, 19 januari 2017 13:50)

  Myrna is een vriendelijke jongedame,die heel goed kan luisteren. Daardoor geeft ze je gelijk het voel dat ze je kan begrijpen en helpen.
  In het begin is ze nog heel voorzichtig,maar naarmate je haar beter kent word ze opener en dan durf je ook meer te uiten . En voel je veilig bij haar.
  Ze is professioneel en denkt goed mee over oplossingen.
  Fijne ,zachtaardige hulpverleenster.

 • #8

  sylvia (donderdag, 09 februari 2017 15:14)

  vorige week heb ik een sessie paardencoaching gedaan. Wauw wat was dat bijzonder. Heel fijn hoe Myrna mij op mij gemak stelde en heel bijzonder wat er allemaal uit de sessie kwam zoals dat liefde voor mijzelf nog beetje buiten bereik ligt, wat ook klopt ik ben daar wel hard mee bezig. Ik moet meer hulp vragen maar daar ben ik te eigenwijs voor.
  Mooi hoe een paard mij dus aanvoelt en echt top begeleiding van Myrna.
  Ik heb echt veel rust gevoeld de dagen erna, ik wil dit zeker nog eens doen.
  Als je ooit twijfelt, zou ik het maar gewoon doen want het is een hele mooie ervaring.

 • #9

  Simone Hoekstra (maandag, 26 juni 2017 15:12)

  Bij Myrna heb ik een paardencoach sessie gedaan.
  Ik...die paarden maar eng vind.
  Maar wat was het een bijzondere ervaring, één om nooit meer te vergeten.
  De paarden hebben mij geleerd om niet alleen te durven geven en pleasen..maar dat ik ook mag nemen.
  Dat ik er helemaal mag zijn, met alles.
  De begeleiding van Myrna was fijn, ik voelde mij ook veilig bij haar.
  Zij gaat niet alleen met respect om met mij, maar ook met de paarden.